14 листопада 2019 08:05

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Жду эксперименты от Шевченко - надо просмотреть скамейку запасных"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на товарський матч Україна — Естонія. На думку експерта, команда Шевченка впевнено виграє.


- Не буде бразильців, Коноплянки, Зінченка, Малиновському дали три дві вихідних. Буде грати нова команда. Естонія – відбивний суперник. Навіть другим складом українці виграють. Зроблю ставку, що Україна переможе мінімум з форою (-1,5).

Чекаю на експерименти Шевченка. Треба проглянути лавку запасних. Звичайно, змінювати філософію гри сенсу немає. На порядку денному перевірка найближчого резерву в справі. Обойма, яка викликалася до збірної, але не грала, повинна отримати свій шанс, щоб розкритися.

Раніше лише в Англії проводили багато матчів, а зараз така ситуація всюди. Провідні команди грають на другий-третій день після попереднього матчу. Графік дуже насичений. Ті футболісти, які грають на декілька фронтів, уже «наїлися» та стомилися, адже до цього ще не звикли. На базі цього багато хто отримує травми. Потрібно проводити тотальні ротації. Одним складом такий календар не відіграти.

У збірної України стоїть одне завдання – перевірити нових людей, награти нові зв’язки. Концепцію гри ніхто змінювати не буде. Думаю, що щось подібне нас чекає навіть в офіційному матчі проти Сербії. Вважаю, що проти мотивованих сербів нам ловити нічого без основної обойми. Втім, у матчі проти Естонії, припускаю, буде комфортна перевага.