12 листопада 2019 22:21

Сборная Украины: Коноплянка и Миколенко в среду могут вернуться в общую группу

Сьогодні національна команда провела перше тренування листопадового збору. Заняття було вечірнім і відбулося на НТК імені Баннікова.


У тренуванні, що тривало близько години, взяли участь майже всі гравці, які перебувають зараз у розташуванні синьо-жовтих. Лише Євген Коноплянка та Віталій Миколенко займалися за індивідуальною програмою, однак уже завтра лікарі дозволять їм тренуватися в загальній групі.


Фото Павла Кубанова


Сьогодні ж наставники запропонували виконавцям доволі інтенсивну роботу на полі з фізичними та тактичними завданнями.


Часу традиційно обмаль: уже завтра збірна проведе офіційне передматчеве тренування напередодні товариської зустрічі з Естонією.


За погодженням з УЄФА це заняття відбуватиметься в Києві, на НСК «Олімпійський», оскільки погодні умови не сприяють збереженню газону на «Славутич-Арені», де вже провели одне тренування, а завтра матимуть ще одне, наші гості.


Фото Павла Кубанова


Відтак завтра о 16.00 Андрій Шевченко та один із гравців збірної зустрінуться з представниками мас-медіа в конференц-залі «Олімпійського», а за півгодини всі тренери й гравці розпочнуть роботу на полі головної арени країни.


Після тренування збірники пообідають у готелі «Опера», а потім одразу ж вирушать до аеропорту Бориспіль, звідки о 21.00 вилетять до Запоріжжя. У столиці козацького краю головна команда оселиться в готелі «Слава».


Фото Павла Кубанова


Сьогоднішній же робочий день збірної завершили інтерв’ю для телевізійної групи УЄФА, яка готує сюжет про фіналіста Євро-2020 — національну команду України.


Фото Олександра Гливинського


Про перипетії кваліфікаційної боротьби та ключові фактори успіху, крім головного тренера збірної Андрія Шевченка, розповідали Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Євген Коноплянка. Сюжет побачать уболівальники всього світу на каналах офіційних трансляторів чемпіонату Європи.


Фото Павла Кубанова