12 листопада 2019 16:55

Скаут: "Тайсон легко бы заиграл в Италии, но сейчас это уже неактуально"

Скаут "Кальярi" Алекс Великих вважає, що Тайсоном наразi не цiкавляться iталiйськi клуби.


– Бажання Тайсона після багатьох років в УПЛ пограти в одному з топ-5 чемпіонатів Європи вважаю нормальним. Навіть відсутність матчів ЛЧ не є перешкодою. Все ж атмосфера, рівень суперників та саме життя в Італії для вікового гравця стає тим стимулом, який може перевершити не тільки участь в ЛЧ, але й фінансові втрати.


Слідкуючи за ситуацією Тайсона, важко було залишитися байдужим. Але слід розуміти і Шахтар: клуб вже третій рік без нових яскравих зірок, проте з новим керманичем. У такій ситуації потрібен досвідчений гравець, лідер команди.


Шахтар – це клуб, який вміє відстояти свою думку. Тому навіть тиск агента навколо ситуації з Тайсоном не дав бажаного для гравця ефекту. Шахтар поважають у Європі, тому йти на конфлікт охочих немає.


З точки зору спортивної, вважаю, що Тайсон легко заграв би в Італії, особливо у теперішньому Мілані чи навіть у Ромі. Але зараз це вже неактуально. Актуальною є гра цього майстра за Шахтар у Лізі чемпіонів, де він вчергове має можливість показати себе і насолодитися атмосферою турніру.