11 листопада 2019 20:47

Новости из лагеря сборной Украины: Мораес и Марлос - вне команды, Коноплянка восстанавливается

Перший день збору національної команди — традиційно перехідний після приїзду гравців із клубів та перед початком роботи у збірній.


Сьогодні ввечері більшість футболістів отримали можливість провести відновлювальні процедури. Частина хлопців провела фітнес-тренування з тренером із фізичної підготовки Іваном Баштовим. А голкіпер Андрій Лунін, якому бракує ігрової практики в клубі, попрацював на полі з тренером воротарів Педро Харо. Перехід на добре знайомий хлопцям ритм національної команди відбувається у плавному режимі та в гарному настрої.


Фото Павла Кубанова


Травми Марлоса та Мораеса, відновлення Коноплянки


На жаль, через травми допомогти збірній зможуть не всі викликані гравці. Ушкодження зв’язок гомілкостопа в Жуніора Мораеса та запалення пахової зв’язки в Марлоса вимагають близько двох тижнів на відновлення. Тож обидва українські бразильці тимчасово залишаться поза грою. З іншого боку, є гарна новина щодо Євгена Коноплянки. Досвідчений півзахисник синьо-жовтих, який зазнав ушкодження привідного м’яза, уже післязавтра відновить роботу у загальній групі. Швидше за все, Євген буде готовий вийти на поле у другому матчі національної команди на зборі.


Фото Миколи Василькова


Маліновські чекають на донечку


На приємну новину очікує нині сім’я Маліновських. Руслан та його дружина Роксана найближчим часом чекають народження першої дитини й уже знають, що має народитися дівчинка. З огляду на те, що дана подія може відбутися просто з дня на день, Андрій Шевченко дав півзахиснику три вихідні для того, аби побути з коханою. Бажаємо парі, аби все пройшло легко й швидко, а Руслана чекаємо в головній команді вже у статусі батька.


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України