3 листопада 2019 11:51

"Динамо" - "Львов": новости в день матча

У день гри 13 туру Favbet Ліги між «Динамо» та ФК «Львів» на «Олімпійському» відбулася нарада з організаційних питань за участі служб, задіяних у проведенні матчу.


Форма команд

Серед інших питань було затверджено, у формі яких кольорів проведуть матч суперники. Динамівці зіграють у домашньому комплекті форми білого кольору (наш воротар - у салатовому), тоді як гості проведуть матч у синій формі.

Квитки

У день гри в касах та онлайн можна придбати квитки всіх цінових сегментів, від 60 до 1000 гривень.

Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, у день матчу працює додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бесарабських воріт»). Каси будуть відчинені до завершення першого тайму.

Відвідувачі матчів на «Олімпійському» не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів (вхід «Північний 2» з боку станції метро «Палац спорту» та «Західний 2» зі сторони станції метро «Олімпійська»). Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.

Вхід для дітей

Вхід для дітей до 7 років (включно) у супроводі дорослих безкоштовний без надання окремого місця та за пред'явлення копії свідоцтва про народження.

Трансляція

У прямому ефірі матч транслюватиметься на телеканалі «2+2», а також на офіційному YouTube каналі київського «Динамо», де відбудеться розширена трансляція гри. Пряме включення зі стадіону розпочнеться о 16:40.

Можливі зміни в роботі метрополітену

У день матчу можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену. Так, після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

Нагадаємо, ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка. До зустрічі на стадіоні!