31 жовтня 2019 09:54
5

Игорь ЛИННИК: "Тренерский штаб "Динамо" первый тайм выиграл вчистую, но в концовке второго своей команде не помог"

Журналист Игорь Линник в своем facebook оценил работу тренерского штаба "Динамо" в матче с "Шахтером".


"Тренерский штаб киевского Динамо первый тайм выиграл вчистую, но в концовке второго своей команде не помог. На мой взгляд, это и сыграло свою роль..."

Он просто решил не менять победный состав.
Я теж так і не зрозумів, чому тренери Динамо не робили замін, які не те, що напрошувалися, а просто кричали про свою необхідність. Бо коли Шахтар вже помітно підсів, швидкісні Родрігес, Шапаренко, Цитаїшвілі розірвали б його захист. І чомусь після матчу ніхто з журналістів про це не поставив запитання. У мене таке враження, що у Михайличенка така прикмета на фарт: не зроблю замін - досягну бажаного результату. Або ж він боявся, що свіжі гравці не внесуть перелому, гра закінчиться внічию, а пенальтисти з названої мної трійці, на його думку, ризиковані.
Чому динамівці не доводили до логічного завершення котратаки в другій половині другого тайму ( виходи 3 в 3, 4 в 3) , тому що гравці Динамо : Вербіч,Циганков,Беседін,Караваєв вже до тієї пори прилічно "наїлися" футболом , затративши багато сил на високий пресинг і тому , логічно знесилений організм і втомляний мозок приймали вже нелогічні рішення, в наслідок чого гравці почергово бокопорили такі вибігання в контру..Чому ТШ не зробив заміни, на швидких і з холодною головою Родрігеса,Цітаїшвілі,Шапаренка????Замінити Караваєва на Цітаїшвілі або Караваєва на Родрігеса з переміщення Циганкова на його рідну позицію, а Родрігеса в центр на позицію форварда.Шепелєва, потрібно було міняти відразу після перерви на Гармаша чи Шапаренка(хоча в останнього не ні функції на полі).Пацан в останніх іграх зовсім не грає.Напевно, йому потрібно пройти курс реабілітації в дублі ,як Шапаренку.Дуже сподобався вчора Сидорчук!!!!Крім того, теж коли судейка продажний показав Шепелєву пряму "червону" і йшов добавлений час дивувався , чому Михайличенку не робить заміни ( а їх було у нього аж 3) і тим самим не тягне час і не допомагає команді перепочити і освіжити кров, випустивши швидких і свіжих гравців?????!!!!!Тут бісить Лесикова тупість....
Полностью согласен с Игорем, замены надо было делать. Де Пену раньше вместо Вербича надо было выпускать и Родригеса вместо Беса, Жерсон за счет скорости на контрах мог бы и убежать.
А вот Гармаш в игру не вошел, был классный удар, но Денис больше был настроен на споры и разборки, его всей командой вечно отпихивали от судьи и соперников.
Сховати
Ватель, тоже удивляет упорство Михайличенко не делать замены. Вчера видел три замены в конце и игру освежить и время потянуть - Де Пена на Вербича, Родригес на Беса (Родригес, согласен с вами, вчера мог быть очень полезен в конце, со своей скоростью) и Гармаш на Шепелева, для борьбы и всего такого, что умеет Денис, впрочем что он вчера и делал.