24 жовтня 2019 11:05

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Пара центральных защитников в "Динамо" сейчас вызывает опасения"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Динамо» — «Копенгаген» 3-му турі групового етапу Ліги Європи. На думку експерта, кияни вдома переможуть.


- У «Динамо» триває перебудова. Команда показує стабільні результати й не пропускає, що дуже добре. З іншого боку, гра поки далека від стабільності. Хороші матчі чергуються з не дуже яскравими.

Цей матч відрізнятиметься від будь-якої гри чемпіонату. «Копенгаген» зараз зірок з неба не ловить, адже продав багато своїх футболістів. Навряд чи суперник приїде в Київ з бажаннями атакувати. Швидше за все, нічия навіть задовольнить данців. Думаю, що «Копенгаген» 100 відсотків гратиме від оборони на контратаках.

Пара центральних оборонців у «Динамо» зараз викликає побоювання після серії травм. Утім, очікую, що українці мають перемогти. Головне – не пропустити першим.

Так, це буде складний матч для «Динамо», в якому потрібно викластися сповна, провести гру з високим темпом й інтенсивністю, щоб виграти. Стоячи, як це було проти «Олександрії» вихідними, обіграти «Копенгаген» буде складно.