22 жовтня 2019 08:24

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "У киевского и загребского "Динамо" уровень приблизительно одинаковый"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Шахтар» — «Динамо» Загреб 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. На думку експерта, суперники не визначать сильнішого.


- «Динамо» зараз на підйомі. У Загребі зібралася непогана компанія, проти якої складно грати. В цьому протистоянні буде вирішуватися доля другого-третього місця в групі. На папері фаворит «Шахтар», але ризикну припустити, що «Динамо» може закритися та зіграти внічию. Шанс такий точно є.

Не можна порівняти хорватську команду з нашим чемпіонатом. Два клуби та збірна України живуть окремим життям від Прем’єр-ліги. «Шахтар» – це один рівень, «Динамо» – трішки інший. Втім, буде дурницею сказати, що інші наші клуби вміють створювати гідну конкуренцію в Європі. Навіть «Олександрія» та «Зоря» не здатні на це.

Можу порівняти київське та загребске «Динамо», рівень приблизно однаковий. Інша справа, що хорвати змогли пробитися в Лігу чемпіонів і зараз мають кращий вигляд, аніж столичний український клуб.

У «Шахтаря» можуть виникнути проблеми. Зроблю ставку, що зустріч завершиться внічию.