14 жовтня 2019 18:24
1

Голы Шапаренко и Русина принесли сборной Украины U-21 победу над Грецией

Долю зустрічі підопічні Руслана Ротаня вирішили після перерви, забивши у ворота господарів два м'ячі.


Сьогодні відбувся товариський матч молодіжних збірних Греції та України. На правах господарів греки почали поєдинок активніше, але, окрім трьох стандартних положень у дебюті, більше нічим не запам'яталися. І якщо говорити загалом, то перший тайм пройшов за повної переваги синьо-жовтих, хоча по-справжньому небезпечних моментів за цей час вдалося створити тільки два. На 10-й хвилині Конопля після передачі Бондаря вийшов сам на сам, проте не зміг переграти голкіпера, а на 27-й хвилині після передачі Алібекова під гострим кутом на рандеву з воротарем збірної Греції виходив Русин, але затягнув з ударом. На 32-й хвилині Русину таки вдалося забити, але, на думку місцевого арбітра, форвард зробив це з офсайду.


У перерві тренери збірної України, напевно, внесли корективи, оскільки вже на 53-й хвилині синьо-жовті відкрили рахунок. Після передачі Смирного результативним ударом здалеку відзначився Шапаренко. Став Смирний асистентом і в другому голі, який на 58-й хвилині забив Русин.

Товариський матч

Греція (U-21) — Україна (U-21) 0:2 (0:0)

Голи: Шапаренко (53), Русин (58).


Україна (U-21): Нещерет (Кучерук, 46), Конопля, Попов, Бондар, Лебеденко, Алібеков (Криськів, 66), Чеберко (Назаренко, 59), Шапаренко, Лєднєв (Цітаішвілі, 59), Топалов (Смирний, 46), Русин (Кожушко, 74).

не понятно только какого хера надо было выпускать левые составы на финов и румын