12 жовтня 2019 16:19

Ветераны "Металлиста" выиграли "Кубок Харькова"

Напередодні матчу між збірною України та збірною Литви, 11 жовтня, на стадіоні «Динамо-Арена» відбувся благодійний матч за «Кубок Харкова» між збірної журналістів України та ветеранами ФК «Металіст»


Основною метою благодійного матчу стала допомога дітям-аутистам та дітям-переселенцям зі Сходу України.


Варто зауважити, що матч пройшов в швидкому темпі, і в основному гра відчувалась в одні ворота. Уже на 7-й хвилині Сергій Чуйченко з подачі Мирона Маркевича відкрив рахунок - 0:1. На 24-й хвилині Карабута з подачі форварда Чуйченка подвоїв рахунок - 0:2. А на 39-й хвилині найкращий гравець матчу оформив дубль - 3:0.


Журналісти пробували відігратися, але травму отримав форвард Олексій Бєлік, який кілька разів заставив суперника понервуватися.


На 40-й хвилині ще один гол із стандарту записав на свій рахунок Чуйченко - 0:4. Ще за три хвилини, граючий тренер ФК «Металіст» Володимир Лінке збільшив рахунок - 0:5.


Проте журналісти зуміли забити гол престижу, Євген Левченко увірвався в штрафну суперника, і на 44-й хвилині з подачі Юрія Чміля пробив повз Андрія Диканя - 1:5.


На 47-й хвилині Карабута забив другий гол у ворота збірної журналістів - 1:6, цей м’яч поставив крапку в матчі за «Кубок Харкова».


Крім того, організатори матчу відзначили кращих гравців “Кубку Харкова”:


найкращий воротар – Дикань Андрій;


найкращий захисник – Маркевич Мирон;


найкращий півзахисник – Чуйченко Сергій;


найкращий нападник – Левченко Євген.