10 жовтня 2019 18:22

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Не жду, что сборная Украины будет феерить в матче с Литвой"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Україна — Литва у 7-му турі кваліфікації до чемпіонату Європи-2020. На думку експерта, голів буде обмаль, а кутових – чимало.


«Останній бій – найважчий він», як говориться. Думаю, що збірна України буде під тиском. Хто грав у професійний футбол, той розуміє, що вирішальні матчі, особливо проти слабких суперників, завжди відбуваються з мінімальним хвилюванням. Інколи гравці можуть просто «перегоріти». Не чекаю, що Україна буде феєрити проти Литви. Буде перемога, проте вона не буде легкою прогулянкою.


Думаю, що ставити на чисту перемогу України немає сенсу, там коефіцієнт, мабуть, у районі 1,05. Фаворит явний, проте за грою все може бути не настільки очевидно. Прогнозую, що буде мало голів і багато кутових. Зроблю ставки на тотал голів менше 3, а тотал кутових більше 10.


Вважаю, що на латвійців вийде основний склад. Збірній України для того, щоб вирішити своє головне завдання, потрібно здобути три очки в наступній грі. Після цієї зустрічі достатньо буде не програти розгромно сербам, щоб вийти на чемпіонат Європи.


Проти португальців уже буде бонус. Він полягає в тому, що можна зайняти перше місце у відбірній групі. Акцент збірної буде на зустріч з Литвою. Це логічно й правильно. Україна має виграти, проте це не буде легко. Футболісти під тиском будуть як свинцеві. Отож припускає, що гра дасться нам зі складнощами.