9 жовтня 2019 14:35
2

Александр Петраков не вызвал в сборную Украины U-17 ни одного представителя "Динамо"

На цьому навчально-тренувальному зборі головний тренер синьо-жовтих Олександр Петраков розраховує на 19 футболістів.


Сьогодні розпочався збір юнацької збірної України U-17 (футболісти не старші 2003 року народження), яка 11-го та 13 жовтня зіграє два домашні товариських матчі проти збірної Вірменії. Перший поєдинок відбудеться в Бучі на стадіоні «Ювілейний» і розпочнеться о 13.00. Другий пройде в Києві на НТК ім. В. Баннікова, де стартовий свисток арбітра також пролунає о 13.00.

До цих зустрічей у складі синьо-жовтих готуватимуться 19 футболістів.

Воротарі: Павло Ісенко («Ворскла» Полтава), Ілля Ольховий («Львів»).

Захисники: Марк Мампассі, Едуард Козик (обидва — «Шахтар» Донецьк), Віталій Роман, Євгеній Биков (обидва — «Карпати» Львів), Гліб Савчук («УФК-Карпати» Львів).

Півзахисники: Артур Микитишин, Михайло Хромей, Олег Очеретько (усі — «Шахтар» Донецьк), Микита Кононов, Сергій Лебедєв (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Василь Танчак («Львів»), Максим Хлань («Карпати» Львів), Давід Фоменко («Металлург» Запоріжжя), Богдан Шубін («Шальке», Німеччина).

Нападники: Денис Шостак («Шахтар» Донецьк), Назарій Федурко, Дмитро Шостак (обидва — «Карпати» Львів).

Нагадаємо, що команда Олександра Петракова готується до кваліфікаційного раунду Євро-2020 (U-17), який проходитиме в Португалії в листопаді поточного року. Там збірна України зіграє з Грузією (13-го числа), Албанією (16-го) й Португалією (19-го).
А в чому ж справа?
Невже немає достойних?
Сховати
А.В., не думаю. Тут скорее что-то другое. Либо Динамо не отпустило либо вказивка не вызывать. Ведь и в сборные ю19 и ю18 тоже нет ни одного динамовца.