3 жовтня 2019 16:08
1

Николай НЕСЕНЮК: "Блохин дважды покидал сборную ради клубов и уже 6 лет открыт для предложений. Шевченко пока этого не делал. Думает?"

Глава департамента "Динамо" по работе со СМИ Николай Несенюк в своем Facebook сравнил карьерный путь Андрея Шевченко и Олега Блохина"


"Шевченко і Блохін


Життєвий шлях цих двох видатних українських футболістів на диво схожий. Киянин Блохін починав грати за “Динамо”, здобував єврокубки, отримав “Золотий мяч”та виступав за збірну до 35 років. Киянин Шевченко теж починав грати за “Динамо”, здобував єврокубки, отримав “Золотий мяч” та виступав за збірну до 35 років. Після закінчення кар'єри футболіста Блохін долучався до сумнівних політичних проектів, які все програли і тепер вже не існують. Шевченко так само долучався до сумнівного політичного проекту, який все програв і тепер вже не існує. Блохін став тренером збірної України і після видатних перемог над потужними командами Казахстану, Туреччини, Греції, Саудівської Аравії та Тунісу був проголошений у нас найвидатнішим тренером усіх часів та народів. Шевченко теж став тренером збірної України і після перемог над потужними командами Чехії, Словаччини, Сербії, Люксембургу та Литви був проголошений у нас найвидатнішим тренером усіх часів та народів. На хвилі всенародної слави Блохін двічі залишив збірну заради клубів, двічі був із тих клубів звільнений і вже шостий рік відкритий до пропозицій. Шевченко цього поки що не зробив. Думає?".

После того как Несенюк оправдывал политические взгляды и товарищеские привязанности Суркисов, его слова ничего не стоят.