30 вересня 2019 10:39
1

Сергей ЛОГИНОВ: "Пенальти не было и близко"

Центральний захисник «Дніпра-1» Сергій Логінов опинився винним без провини. Контакт з ним форварда «Динамо» Бєсєдіна призвів до сумнівного пенальті.


— Пенальті, звичайно, ніхто не скасує, але я вважаю, що його і близько не було, — прокоментував він скандальний епізод після матчу. — Вважаю, що повтор епізоду все розставить по місцях. Бєсєдін після нашого матчу у Кубку десь натякав, що тоді не було пенальті. Хотілося б почути його і зараз.


— «Дніпро-1» дав бій у Києві, але багато що не виходило. Прокоментуй, будь ласка, гру в цілому.

— У першому таймі нам було дуже важко, відчувався тиск на наші ворота. Але у другому таймі грали на рівних. Так, можливо, не було яскравих епізодів, але ми виглядали не гірше за суперника. Один епізод міг змінити усе в цій грі, але пенальті – і надалі розраховувати на прийнятний результат було важко. Вважаю, у другому таймі ми грали у достатньо непоганий футбол: намагалися виходити через пас, були простріли до їхнього штрафного. У першому таймі, можливо, було спочатку хвилювання, але другий тайм провели вже краще.


— Велику роль сьогодні відіграв і Юрчук…

— Ми грали сьогодні проти хорошої команди, яка практично у кожній грі створює багато небезпечних моментів. У першу чергу, треба було зіграти надійно у захисті. І воротар, у тому числі, мав виручати.


— З чим пов’язана мала кількість ударів по воротах суперника? «Динамо» не дозволяло чи поки зарано за виконавською майстерністю?

— Думаю, зіграв свою роль і клас суперника. Вони добре обороняються, все ж таки – гранд нашого футболу. Так, в нас були помилки, але через втому. Ми виконували великий обсяг роботи без м’яча.

Эпизод с не справедливо отмененным голом Гармаша , тоже мог много чего изменить. Почему об этом промолчал?