26 вересня 2019 15:16

Владимир МАЗЯР: "Буковина" заслужила комплименты"

Головний тренер ПФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу «синьо-золотих левів» над чернівецькою «Буковиною» у матчі третього попереднього раунду Кубка України сезону 2019/2020 років.


– Коментувати можна хіба що перемогу та 40-50 відсотків гри, що була у другому таймі. Перший тайм нам не вдався, окрім рахунку. Багато браку було у діях футболістів до перерви. Після перерви грали вже сильніше, краще тримали м’яч і старалися його не губити.


– Що Ви можете сказати про «Буковину» у цій грі?


– Можу сказати за вболівальників. Я вже вкотре приїжджаю до Чернівців, і їх повсякчас багато збирається на стадіоні. Вони створили хорошу атмосферу на цій грі. Що стосується «Буковини», то було помітно, що команда вмотивована і мала бажання поборотися за вихід до наступної стадії. Вважаю, що ця команда також заслужила на компліменти. «Буковина» старалася грати для вболівальників.


– Багато хто чекав побачити на полі вихованця «Буковини» Ігоря Гончара. Чому вирішили не випускати його на поле сьогодні?


– Тому що він не буде готуватися до матчу з «Олександрією». А мені зараз потрібно у короткі терміни зробити висновки, на що здатні гравці, що є у нашому розпорядженні, на футбольному полі.