21 вересня 2019 20:29
1

Владимир МАЗЯР: "Из-за индивидуальных ошибок игроков пострадала вся команда"

Головний тренер ПФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції прокоментував домашню поразку «синьо-золотих левів» від донецького «Олімпіка» у матчі 8-го туру Favbet Ліги.


- Хочеться вибачитися у вболівальників за поразку. Ми не мали права так грати вдома. Маю на увазі ті помилки, які у нас були, що призвели до невтішного результату. Але в атаці ми маємо бути значно агресивнішими і мобільнішими. А у нас було забагато монотонної роботи попереду. Хотілося б, щоб хлопці кардинально додали у роботі не лише з м’ячем, й а без м’яча.


В першому таймі ми зіграли дисципліновано в обороні, окрім моменту з пенальті. Але у нас є проблеми в атаці. Гравці мають не лише відкриватися у зонах, але й підлаштовуватися під ті м’ячі, а не тільки під довгі передачі.


Не говоритиму, що програли через когось з футболістів, але програли за рахунок індивідуальних помилок гравців. Ми маємо бути дуже сконцентрованими, адже це Прем’єр-ліга. Ми не можемо припускатися таких помилок, які у нас були. Фактично, поступилися «Олімпіку», який не створив реальної загрози біля наших воріт.


Образливо, але ще більше неприємний той факт, що ми самі створили дуже мало гостроти, граючи вдома. Ще дуже багато над чим треба працювати.


- Що скажете про гру захисту, зважаючи на два призначених пенальті у ворота «Львова»?


- Це індивідуальні помилки, і через них постраждала уся команда. Так, Насонов вперше вийшов на поле після тривалої травми. Але дві жовті картки Гончара і перше пенальті у наші ворота взагалі ніяк не можу пояснити.


Чому ми зробили таку помилку, яка взагалі вплинула на ігровий план? Тому що у нас були заміни, які мали підсилити нашу гру після першого тайму. А вийшло так, що зробили дві вимушені зміни. Вийшли Квасний та Насонов, Люлька попросив заміну. І ми фактично вже не могли нічого додати в атаці.

Просто анекдот!
"- Хочеться вибачитися у вболівальників за поразку."

Обиженная жена мужу:
- Ты хоть бы извинился.
- Ну извини!
- Да пошёл ты на х@й со своими извинениями!