15 вересня 2019 14:16

Защитник СК "Днепр-1": "Нельзя терять веру в собственные силы"

Погляд на матч в Олександрії одного з лідерів команди Сергія Логінова:


— Ми їхали за очками, але майже нічого не вийшло. Суперник непогано пресингував та вибігав в атаку великою групою футболістів. Нам було важко виходити з оборони. У другому таймі ми дещо перебудувались, більше контролювали м’яч, але неправильно ним розпоряджались. Тому й було мало моментів.


— Раніше не було такої кількості прикрих помилок в обороні, як у матчах в цьому чемпіонаті. Через що вони відбуваються?

— Важко коментувати це. Факт залишається фактом: ми, можна сказати, самі забиваємо собі голи. При цьому треба продовжувати працювати і підтримати тих, хто інколи помилявся. Помиляються усі, і ні в якому разі не можна втрачати віру у власні сили. Вважаю, наші гравці можуть грати у футбол та будуть прогресувати.


— Нібито в останніх матчах команда почала показувати непоганий футбол, але сьогодні не вдавалося зав’язати щось у середній лінії та попереду…

— Я не прихильник того, аби продовжувати говорити, що ми маємо звикати до вищої ліги. У нас достатньо футболістів, які вже пограли. На мою думку, кожен має вимагати максимально із себе, ставити собі завдання навіть вище власних можливостей. Значить, нам ще потрібен час, аби зігратися.