15 вересня 2019 11:47
1

Степан ЮРЧИШИН: "Динамо" может не выйти из группы Лиги Европы"

Колишній футболіст і тренер Карпат Степан Юрчишин поділився думками щодо шансів наших клубів у єврокубках.


"У матчах чемпіонату України Шахтар виглядає сильно. Але для Ліги чемпіонів – це не показник, оскільки там зовсім інший рівень опонентів. Втім, я вважаю, що з групи донеччани повинні виходити. Звичайно, беззаперечним фаворитом їх групи є Манчестер Сіті. Але і Аталанту, і тим більше загребське Динамо Шахтар зобов'язаний перемагати. На мою думку, клас гравців Шахтаря вищий, тому невихід з групи для донеччан однозначно буде провалом.

В Олександрії суперники серйозні: Вольфсбург, Гент і Сент-Етьєн. Зрозуміло, що олександрійці вважаються андердогами, але без бою вони не здадуться в жодному з матчів. Я добре знаю Володимира Шарана – цей тренер вміє ставити командну гру і налаштовувати гравців на стовідсоткову самовіддачу. Дуже важливо для Олександрії буде вдало зіграти перший матч і бажано у кожній грі відкривати рахунок першими – тоді буде віра в себе. Тому я б не став говорити, що шансів на вихід з групи в олександрійців немає. Головне, щоб не було провалів в грі, як ми це бачили в деяких матчах чемпіонату України.

А щодо Динамо... Якщо нічого у грі киян не зміниться, то вони цілком можуть в Лізі Європи і не вийти з групи", – розповів Юрчишин в інтерв’ю Zik.ua.
Не выйдет-к бабке не ходи...Перспектива-первая лига.Дожили,блядь...