15 вересня 2019 08:10

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Критика "Динамо" имеет право на существование, однако необходимо знать меру, с чем возникают проблемы"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Динамо» Київ — «Десна» Чернігів у 7-му турі чемпіонату України. На думку експерта, обидві команди заб’ють.


- Дуже добре знаю Олександра Рябоконя. Можу сказати, що «Динамо» чекає напружений матч. Якщо не помиляюся, протистояння Рябоконь – Михайличенко бере свій початок ще з часів «Борисфену» та має свою історію.

Думаю, що «Десна» гратиме принциповий поєдинок, у якому не погодиться на поразку. Якщо взяти до уваги, що чернігівці підсилилися хорошими футболістами в літнє трансферне вікно, то стає зрозуміло, що в Києві буде непроста зустріч.

У спеціалістів усе частіше виникають сумніви – це тривожний дзвіночок для «Динамо». Подивимося, як кияни провели паузу на матчі збірних, адже багато гравців поїхало в національні команди. У таких випадках може виникнути розбалансованість колективу. Одні футболісти грали з «Кристалом» і вигравали 6:0, а інші – проти Литви та Нігерії. Кадар, Кенджора та Вербич також виступали за свої збірні. Зараз гравці перебуватимуть в різному настрої та стані. За короткий проміжок часу підвести все під загальних знаменник буде непросто навіть для досвідченого тренера.

До того ж «Динамо» зараз під тиском уболівальників і медіа. Критика має право на існування, проте необхідно витримувати міру, з чим виникають проблеми.

Матч буде дуже цікавим, обов’язково буду його дивитися особисто. Маю свій інтерес, який хочу задовольнити та переконатися, чи маю я рацію. Я зроблю ставку – обидві команди заб’ють.