10 вересня 2019 09:30
1

Александр КАРАВАЕВ: "Сказал Коноплянке, что он расплачется, когда приедет на "Днепр-Арену"

Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів про налаштування синьо-жовтих на товариський матч проти команди Нігерії, який відбудеться 10 вересня на «Дніпро-Арені».


— Олександре, ти не брав участі в матчі з Литвою, але, напевно, маєш шанс вийти на поле у грі з Нігерією. Є мотивація на товариський поєдинок?

— Звичайно, я на кожен матч виходжу з почуттям відповідальністі. Той, хто вийде грати, буде викладатися на сто відсотків.


— Буде шанс довести тренерам свою спроможність?

— Кожен хоче грати й доводити тренерському штабу, що може допомогти команді не тільки в товариських поєдинках, але і в офіційних. Упевнений, кожен гравець буде намагатися викластися максимально, аби проявити себе.


— Збірна Нігерії — бронзовий призер чемпіонату Африки. На Україну чекає сильний опонент. Що ви знаєте про цю команду?

— Знаємо, що в її складі — сильні, атлетичні гравці. Представники африканського футболу завжди вирізнялися потужністю, атлетизмом і високою швидкістю. Багато хто з них грає в Європі. На нас чекає цікавий матч, буде приємно зіграти із цим суперником. У збірній Нігерії знаю Еммануеля Денніса, який свого часу грав у «Зорі».


— Матч відбудеться у Дніпрі, де збірна не грала 10 років. Як думаєш, місцеві вболівальники скучили за національною командою?

— У Дніпрі вболівальники завжди вирізнялися своєю зарядженістю. Женю Коноплянку завжди тепло підтримували. Збірна дійсно тут давно не грала, тому, напевно, буде багато глядачів, утім, як і в інших містах. Ми теж будемо намагатися їх порадувати.


— Коноплянка з особливим нетерпінням чекає цього матчу?

— Звичайно. Ми говорили з ним про це. Я казав йому, мовляв, розплачешся, коли приїдеш на «Дніпро-Арену». Для нього це рідне місто, рідний стадіон, де він провів багато хороших поєдинків. Упевнений, в Євгена буде багато емоцій.

Цікаво, на які відповіді очікував журналіст. ставлячи всі запитання, крім третього? НІ, мотивації немає. Спроможності не буде, вболівальники не скучили, Коноплянка матчу не чекає. Так?