5 вересня 2019 19:56

Евгений ЧЕБЕРКО: "Финны не дали нам выйти на ЕВРО U-19, поэтому мы попробуем вернуть сопернику должок"

У захисника «Зорі» й молодіжної збірної України Євгена Чеберка мотивація напередодні старту відбору до Євро-2021 (U-21) зашкалює.


На передматчевій прес-конференції разом із головним тренером молодіжної збірної України Русланом Ротанем був присутній і захисник Євген Чеберко.

«У всієї команди гарний настрій, — сказав Чеберко. — Усі чекали цього старту у відбірному турнірі, оскільки це офіційні матчі, а в них мотивація завжди вище. Атмосфера в колективі позитивна. Я вірю, що завтра ми покажемо всім уболівальникам, які прийдуть на стадіон, що вміє «молодіжка», і постараємося здобути перемогу.

Мотивація в Запоріжжі? Я б сказав, що мотивації більше від того, що ти представляєш свою країну. Тут потрібно в кожній грі доводити свій рівень. Я знаю напевно, що в Запоріжжі буде сильна підтримка глядачів.

Два роки тому фіни не дали нам вийти на Євро (U-19), тому ми спробуємо повернути суперникові боржок, обігравши його на молодіжному рівні.

Щодо насиченого ігрового графіка, то втоми немає, оскільки сезон тільки нещодавно розпочався. Тим більше, що футболісти завжди більше хочуть грати, ніж тренуватися».