4 вересня 2019 13:13

Премьер-лига поздравила Григория Суркиса с 70-летием

Почесному члену УЄФА виповнилося 70!


Історія українського футболу часів Незалежності безпосередньо пов’язана з Вашим ім’ям. Саме за Вашого президенства закладався фундамент столичного «Динамо», яке гриміло на всю Європу та громило таких світових футбольних грандів, як «Барселона» й «Реал». Із часом свій управлінський досвід Ви застосували вже як Президент Професіональної футбольної ліги України, а потім і як очільник Федерації футболу України.


Ваш професіоналізм не залишився без уваги ФІФА й УЄФА, де впродовж майже двадцяти років Ви обіймали керівні посади, сім із яких провели на посаді Віце-президента УЄФА, відстоюючи інтереси України.


Минулого вже сім років, але в пам’яті всіх українців свіжі спогади великого європейського футбольного свята — Євро-2012, яке Вашими стараннями та наполегливою роботою європейська футбольна спільнота довірила саме Україні. Й наша держава із цим завданням впоралися на відмінно.


Ваші здобутки, праця та перемоги на футбольній ниві можна ще довго перераховувати. Впевнені, Ваш безцінний управлінський досвід іще не раз стане в нагоді футболу України.


У цей день хочеться побажати Вам міцного здоров’я, оптимізму й невичерпної енергії в роботі. Нехай успіх і фортуна ніколи Вас не залишають, а найзаповітніші мрії — збуваються!


З повагою,

колектив Української Прем’єр-Ліги.