25 серпня 2019 11:53

Богдан БЛАВАЦКИЙ: "В Премьер-лиге выделяются только "Шахтер" и "Динамо", со всеми другими командами можно играть и набирать очки"

Професійний футбольний клуб «Львів» завершив підготовку до матчу 5-го туру «Фавбет Ліги» з «Дніпром-1» насиченим на події тренувальним днем.


Ранкове тренування завершилося загальнокомандним привітанням із днем народження тренера воротарів Тараса Гребенюка. У перерві між роботою на полі львів’яни розбирали на теоретичному занятті матчі за участю майбутнього суперника.


А ввечері у Винниках відбулася двостороння гра з дублюючим складом у форматі 2 тайми по 30 хвилин. Спаринг вийшов бойовим і завершився перемогою основи з рахунком 2:0 – відзначилися Ренан та Педро з пенальті.


У День Незалежності футболісти отримали короткий перепочинок, і вже ввечері львівська команда у складі 18 гравців вирушить потягом до Дніпра. 25 серпня у команди Богдана Блавацького заплановане вечірнє передігрове тренування, а наступного дня о 19:00 на «Дніпро-Арені» відбудеться футбольна зустріч «Дніпра-1» та «Львова» у межах «Фавбет Ліги».


«Дніпро» – це бренд в українському футболі, хоч ця команда й лише зараз дебютувала у Прем’єр-лізі. Але в елітному дивізіоні виділяються тільки «Шахтар» та «Динамо», з усіма іншими командами можна грати та набирати очки.


Найбільший козир «Дніпра-1»? Мабуть, Кравченко, який не гратиме проти нас через дискваліфікацію. Але це молода, швидкісна та голодна до успіхів команда. Ретельно вивчаємо наших суперників, аналізуємо їх попередні матчі. У них теж є слабкі сторони, якими ми постараємося скористатися», – зазначив головний тренер «містян».


Також Богдан Блавацький розповів про ситуацію з поверненням до ігор головної команди Володимира Адамюка та Олександра Насонова: «Адамюк тренується з дублюючим складом. Коли він повернеться до основи, залежить лише від нього самого. Від його роботи та аналізу ситуації, чому так сталося. Насонов досить швидко приходить до тями після травми. Набирає форму у матчах за дублюючий склад. Думаю, вже дуже скоро зможемо на нього розраховувати».