22 серпня 2019 09:35
1

Сентябрьский сбор национальной команды Украины: график работы подопечных Андрея Шевченко

Національна команда України розпочне свій вересневий збір 2 вересня в Києві. Опівдні синьо-жовті зберуться у столичному готелі «Хілтон», який на чотири дні стане їхньої резиденцією.


Київ: відкрите тренування на НСК, потім — Баннікова та Ірпінь


У перший день збору головна команда країни проведе традиційне відкрите тренування на НСК «Олімпійський», яке розпочнеться о 18.00 і на яке запрошуються всі, хто хоче підтримати збірну перед вирішальними матчами відбору. Перед цим о 17.15 головний тренер Андрій Шевченко зустрінеться з представниками мас-медіа в конференц-залі НСК.


У наступні дні, 3-го та 4 вересня, національна команда тренуватиметься на натуральному полі НТК ім. В. Баннікова, а 5-го числа проведе заняття на штучному газоні в Ірпені, що під Києвом. Таке тренування необхідне, оскільки відбірний поєдинок із Литвою у Вільнюсі проходитиме саме на штучному покритті.


Із Києва — на Вільнюс 5 вересня


Після ранкового тренування та обіду 5 вересня синьо-жовті візьмуть курс на Вільнюс, куди планують прибути о 18.45 (Балтія перебуває в одному часовому поясі з Україною). З аеропорту українці одразу ж вирушать до готелю «Гранд-резорт», що розташований за містом — на відстані 25 км від центру столиці.


Передігровий день у Вільнюсі синьо-жовті планують розпочати з прогулянки та теоретичного заняття, а ввечері, із 18-ї до 19-ї години, провести офіційне тренування на стадіоні Литовської федерації футболу, що вміщує трохи більше п’яти тисяч глядачів. За півгодини до початку тренування (о 17.30) Андрій Шевченко дасть прес-конференцію для акредитованих ЗМІ.


Наступний пункт призначення — Дніпро


Після кваліфікаційної гри з Литвою, що розпочнеться 7 вересня о 19.00 за київським часом, синьо-жовті повернуться до готелю «Гранд-резорт». Переночувавши у Вільнюсі, національна команда вилетить на батьківщину наступного дня о 14.30. Із Вільнюса збірники перемістяться до Дніпра, де оселяться в готелі «Аксельхоф», що в центральній частині міста. Увечері 8 вересня Андрій Шевченко планує провести тренування на полях бази СК «Дніпро-1».


Матч із Нігерією та завершення збору


9 вересня збірники проведуть передматчеве тренування вже на полі «Дніпро-Арени» (початок заняття — о 19.00, прес-конференції головного тренера — о 18.30).

10 вересня о 21.30 на цьому ж стадіоні розпочнеться товариський матч Україна — Нігерія, після якого переважна більшість збірників повернеться чартерним рейсом до Києва, а програму вересневого збору буде вичерпано.


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

ясно!