20 серпня 2019 21:09
17

В "Динамо" отменены все выходные!

Ігор Циганик розповів про головне завдання нового тренера Динамо Олексія Михайличенка. Крім того, поділився інформацією стосовно тренувань команди.


"Перед Михайличенком стоїть завдання виграти Чемпіонат України. Це завдання чітко озвучив президент Динамо Ігор Суркіс. Ліга Європи – то Ліга Європи! Команда повинна все одно виходити до наступного раунду. Але головне завдання – Чемпіонат України, щоб наступного сезону напряму вийти до Ліги Чемпіонів.


Динамо достатньо серйозно тренується. Команда працює у системі дворазових тренувань, зранку і після обіду. Усі вихідні скасовано! Усе йде на те, щоб підняти фізичну підготовку, щоб команда комфортно почувала себе всі 90 хвилин.


Перша гра з Олімпіком – це перший іспит! Олексій Михайличенко повернув до складу тих футболістів, на яких Хацкевич не розраховував. Наприклад, досить непогано виглядає Сідіклей. Проте Михайличенко точно не розраховує на Самбрано.


Деякі футболісти, яких Хацкевич просто не бачив, матимуть шанс ще раз спробувати себе проявити. Я не виключаю, що на матчі з Олімпіком будуть серйозні зміни у складі.


Те, що це буде силовий футбол, із постійним пресингом. Футболісти намагатимуться бігти, атакувати. Така філософія усіх пташенят Лобановського. Я думаю, що Михайличенко не виняток", - сказав Циганик.

Наконец процесс работы обретёт хотя бы правильное направление. А там всяко может случится.
Нам бы какого- нибудь голландца- итальянца по физподготовке ....
Цікаво, що з цього вийде. По суті, Олімпік і на "перевантажених" ногах наразі зобов'язані проходити, тож часу на посиленні тренуваня навіть бІльше ніж 10 днів. Тому шанси на підняття фізичної готовності таки є. Навіть такий міні-збір вструсить команду, головне щоб це потім не призвело до фізичної ями восени, адже це не повноцінні 3 тижні закладення бази.

Дуже обрадувався новині про Сідіклея. Вважаю його одним із найпереспективнішим, при чому саме в атакуючій ланці.
Але після Брюгге було 2 вихідних дня. Хтось в Чорнобиль смотався. Хтось, як Родрігес, в Люксембург. Піварич був помічений у Варшаві. Вихідні ще? Через пару днів вже матч із Олімпіком. Іде підготовка планова. Після Олімпіку буде вихідний знову. А там почнуть до Зорі готуватись. А там знову хто в збірні, хто пару днів вихідних отримає як мінімум)) Нічого не відмінялось. Просто замість гри сьогодні проти Ласка команда тренується.
Попа и Шапаренко в основу,уверен при Михаличенко они будут играть
ААМ, очевидно, пытается хоть как-то подтянуть физику к групповому турниру ЛЕ, но насколько это реально по ходу сезона?
И второй момент, после трех лет валяния дурака дать команде нормальные нагрузки времен Лобановского - сколько после этого будет травм?
Сховати
Умник, как говорил мой тренер: "Хорошая мышца не рвется, а плохую не жалко". При правильном сочетании нагрузок и восстановления травм практически не бывает. Если конечно сам спортсмен куда-то не влезет. А это все от мозгов/ их отсутствия. Михайличенко правильно начал подтягивать физику. Тут без тестов было видно, что команда после 20 минуты останавливалась. Да и сам Хацкевич говорил, что они грузят команду где-то на 30% от нагрузок ВВЛ. Нужно понимать, что в силу генетических особенностей наших игроков, родившихся в наших широтах, мы никогда Барсой не станем, как бы нам этого не хотелось. Поэтому про красивый футбол с контролем мяча нужно просто забыть. Только силовой с набеганием 11-12 км. за матч. Увы. Или идти по пути кротов. Покупать бразильцев с португальцами.
"Гра з Олімпіком - це перший іспит" - Игорь, такие команды Динамо должно проходить как "на тренировке с повышенной ответственностью".
Какой прессинг, если команда физически не готова?
Л
очень хочу увидеть Попова вместо кадара и Колю Шапаренко, ну и поменьше беседина
Сховати
Nesta13, Попов похоже в аренду едет,его нет на официальном фото предсезонном ,скорее всего в Зарю - там с защами вообще беда
Отменим выходные, стахановцы, пятилетку за четыре года, все это мы уже проходили и все это закончилось ничем.
Сховати
tov_suhov, а де ви особисто це проходили?
Просто цікаво знати!
Сховати
Историю изучал и при совке жил.
Сколько бы мне минусов не поставили, но совковыми методами современные футбольные клубы не строят.