20 серпня 2019 18:12
2

Игорь Цыганык рассказал, почему каналы группы компаний "1+1" не транслируют Лигу чемпионов и Лигу Европы

Ігор Циганик у своїй авторській програмі "Циганик LIVE" розповів, чому група компаній "1+1" не бореться за право транслювати єврокубкові поєдинки.


"Справа у тому, що Ліга чемпіонів і Ліга Європи пропонують дуже великий пакет. І насправді це дуже дорого. Група компаній "1+1" не мала можливостей використовувати весь той контент, який пропонує Ліга чемпіонів і Ліга Європи. Всю кількість поєдинків просто ніде було показати. Тому було прийнято рішення поки що не боротися.


Далі - хто знає, як воно буде розвиватися. Думаю, у перспективах "1+1" є орієнтування на чоловічу аудиторію. І вже наступний тендер, який відбудеться за рік, і який, наголошую, буде чесний, відкритий, зрозумілий, думаю, що група компаній "1+1" зробить свою заявку, щоб боротися за єврокубки. Як воно буде - подивимося", - сказав Циганик.

Не можна підставляти вболівальників і робити справу частково. Або ви це робите повністю. Тоді денісови самі будуть до вас проситись, бо аудиторія тут набагато більша. Але не завдяки плюсам. А завдяки тому, що народ терпіти не може денісовських каналів з їхньою брехнею. Хоча, заради справедливості, якщо дивитись трансляції, то футболи вихваляють шахтьор і паскудять всіх інших. Плюси (разом з Цигаником весь час хочуть показати себе справедливими і теж паскудять Динамо. Різниця невелика. Але, все таки, якщо за щось беретесь, то робіть, а не так - з під куща, по партизанському.
Три роки тому була інформація від Щербачова, що плюси домовилися із фекалій кАналами пенісофа про розподіл трансляцій єврокубків і фінансових виплат.
Але пенісоф і ахметов за звичкою "кинули" колег, щоб отримати монополію.
Чи хтось думає що пресловутий "пул" зявився на голому місці!