20 серпня 2019 17:59
4

Журналист: "Сомневаюсь, что Михайличенко рискнет играть в два форварда"

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" розповів, що, на його думку, Олексій Михайличенко не гратиме у два форварди.


"У "Динамо" є тільки два форварди, і в якій формі Соль, ми ще не бачили. А Бєсєдін втратив довіру у Хацкевича. Сумніваюся, що Михайличенко ризикне грати у два форварди. Але все буде залежати від того, у якій формі перебуватимуть футболісти вістря атаки. Родрігес не може грати центрфорварда, адже він не має таких навичок.


Чи є шанси у динамівською молодіжки? Я думаю, що є великі шанси. І у Попова, і у Цитаішвілі, і у Шапаренка. На Михайличенка зараз не буде тиску, що потрібно ставити цього і цього. У нього є можливість ставити тих, хто сильніший на даний момент. Жодної заангажованості з його боку не буде.


Чи підуть Гармаш і Сидорчук? Я не знаю. Гармаш провів хороший початок сезону, і він зараз важливий футболіст для "Динамо". А Сидорчук - капітан команди", - сказав Циганик.

Щодо Сидорчука, то моя думка проста - висловити подяку і побажати успіхів.. десь в іншому місці.. Для мене він ніколи не був капітаном... максимум виконуючим обов'язки..
Як би там не було очікувати на чудо марно... поки команда сприйме нову схему пройде чимало тижнів.. тому нам залишається запасатись терпінням і бути готовими до різних "чудес"..
В два форварда мы играть не будем, потому что Михайличенко по своей психологии, скажем так, осторожный.
Родригес, как раз ЦФ и забил свой мяч)