18 серпня 2019 20:07

Александр ЧИЖЕВСКИЙ: "Хотим посвятить победу над "Олимпиком" ветеранам "Карпат"

Головний тренер "Карпат" Олександр Чижевський прокоментував першу в нинішньому сезоні УПЛ перемогу команди, яку вона здобула на виїзді проти "Олімпіка" (3:1).


"Дуже приємно, що ми нарешті здобули ту довгоочікувану перемогу, адже дуже довго до неї йшли та вболівальники вже засумували за ними. Ми були налаштовані перемогти, але й розуміли, що це буде непросто тому що "Олімпік" теж хотів виграти. Хочемо присвятити цю перемогу нашим ветеранам, адже вчора було рівно 50 років зі здобуття Кубка СРСР. Сподіваюсь, що ця гра нам дасть поштовх у наступних матчах та ми будемо рухатись далі. Коли пробивають пенальті, то в мене звичка не дивитись, адже дуже боляче бачити, якщо футболіст не забиває".


"Кучер пройшов дуже хорошу школу, встигши пограти на високому рівні та цей досвід він може передати насамперед молодим футболістам, оскільки в нас молода команда, Олександр підказує на футбольному полі, як краще діяти. Вважаю, що в майбутніх зустрічах він нам так само допоможе, як у сьогоднішній грі. Головне, щоб футболіст виходив на поле та віддавався на всі сто відсотків і немає різниці, чи то українець, чи то легіонер", – цитує головного тренера "Карпат" офіційний сайт львів‘ян.