16 серпня 2019 23:29

U-17: подготовку к Мемориалу Виктора Банникова команда Петракова начнет 21 августа

Свої поєдинки групового раунду міжнародного турніру підопічні Олександра Петракова проведуть у Бучі.


21 серпня в юнацької збірної України U-17 (футболісти не старші 2003 року народження) розпочнеться тренувальний збір, вінцем якого стане участь у Меморіалі Віктора Баннікова.

Підготовку до традиційного турніру синьо-жовті проводитимуть у Ворзелі, а базуватися будуть у Пущі-Водиці. Тренування проходитимуть у дворазовому режимі: уранці — теорія, а ввечері — практичне заняття.

У майбутньому турнірі візьмуть участь вісім команд — юнацькі збірні України, Азербайджану, Латвії, Литви, Білорусі, Туреччини, Словаччини та Ізраїлю.

До вашої уваги — розклад матчів у двох групах турніру та стикових поєдинків:



Нагадаємо, що за всю історію проведення цього турніру, а це буде 16-й розіграш, синьо-жовті перемагали в ньому шість разів. Останнього разу це трапилося минулого року, коли змагання виграла збірна під керівництвом Володимира Єзерського.


Додамо, що для команди Олександра Петракова турнір стане одним з етапів підготовки до кваліфікаційного раунду Євро-2020 (U-17), який у листопаді 2019 року проходитиме в Португалії (13-го числа — матч із Грузією, 16-го — з Албанією, 19-го — з господарями).