14 серпня 2019 12:26

Сергей БЕЖЕНАР: "На турнире главное - посмотреть ребят, а ставить игру будем потом"

Наставник «Динамо» U-17 Сергій Беженар прокоментував гру своїх підопічних у першому поєдинку турніру А. Гаваші проти УФК «Дніпро» (0:1):


- Цей турнір носить для нас інформативний характер. Ми даємо можливість пограти всім. В команді з'явилося багато нових хлопців, яких потрібно подивитися. Тож незалежно від результату першого тайму або від того, як проходить гра, ми все одно в перерві робимо всі заплановані заміни. Ви самі бачили, що наша команда ще не зіграна, оскільки багато хлопців приєдналося до нас буквально за день до виїзду на турнір, деякі - за п'ять днів, тож ми провели разом лише кілька тренувань. Ще троє хлопців з Моршина підсіли до нас в поїзд по дорозі в Ужгород - також хочемо подивитися їх в матчах.


Тому очікувати якісного футболу або організованої гри від наших хлопців не доводиться, так само, як і говорити про зіграність - і це прогнозовано. Тож поки що акцентувати увагу на цьому не будемо. За самовіддачею деякими гравцями задоволений, а деякими - ні. Повторюся, для нас головне - подивитися їх у справі, проаналізувати гру, вказати на помилки. Потім розберемо індивідуальний позиційний або технічний брак. Цей турнір хороший в контексті підготовки до нового сезону, отже будемо через ігри тут набирати форму. А вже коли склад укомплектується, у нас залишиться час, щоб ставити гру.


Що стосується безпосередньо сьогоднішньої гри з УФК «Дніпро», то могли забити як ми, коли не реалізували пенальті, так і вони. За сукупністю моментів, думаю статистика також приблизно однакова. Просто команда суперника більш зіграна, і в кінці гри вони за рахунок контролю м'яча добре виходили до наших воріт, тому й забили м'яч. Ми ж свої моменти не реалізували - таке буває у футболі.