13 серпня 2019 15:04

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "По мастерству футболисты "Динамо" и "Брюгге" равны"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Динамо» — «Брюгге» Київ у поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. На думку експерта, українці пройдуть бельгійський бар’єр.


- Хочу бути патріотом. Вірю, що «Динамо» вдасться пройти «Брюгге». Матч буде непростим. Знаю, що в «Брюгге» є проблеми: ушкодження отримали Соболь і Бонавентура. Рішення по ним будуть прийматися уже ближче до гри.


«Динамо» потрібно зібратися. Грати потрібно не через «не можу», а в інтенсивний футбол. Якщо це вдасться, тоді буде результат. Немає сенсу прогнозувати, кого випустить Хацкевич. Вийдуть ті, хто буде максимально готовий до напруженої гри.


Для «Динамо» це головний матч початку сезону. Потрібно зробити все, щоб грати в Лізі чемпіонів. Уболівальники вже на межі зриву. Якщо не виконати це завдання, виникне дуже складна ситуація.


За майстерністю, рівнем футболістів «Динамо» та «Брюгге» рівні. Якщо функціонально загнати бельгійців у пульс і вони почнуть бігати «з кисневою подушкою», тоді в українців будуть шанси. Так можна обіграти «Брюгге». Якщо ж буде монотонний футбол – тихо, спокійно, не поспішаючи, без тиску, то не можна буде розраховувати на перемогу. Головне – реалізувати свої нагоди. На цій патріотичній ноті я зроблю ставку, що «Динамо» пройде далі.