12 серпня 2019 14:04
7

Андрей Шахов - Томасу Гримму: "Опросите народ, чего они больше хотят: смотреть чемпионат Украины на "Плюсах" или не смотреть на "футболах"?"

Заместитель главного редактора журнала «Футбол» Андрей Шахов прокомментировал высказывания президента Премьер-лиги Томаса Гримма.


- Гримм сегодня ляпнул, что "демократия это когда все подчиняются решению большинства".


Вообще-то демократия в прямом переводе с древнегреческого это "власть народа". К чему он приплел демократию? Ради красного словца?


Тогда опросите народ, чего они больше хотят: смотреть чемпионат Украины на "Плюсах" или не смотреть на "футболах"? – написал Шахов на своей странице в Фейсбуке.

Нехай кодуються. Нічого страшного. Якщо клуби піддадуться, то решта залежить від нас. На кабельному не підписувати пакети з Футболами. Можна взагалі від кабельного ТБ відмовитись. Купити тюнер Т2 і дивитись. Це набагато дешевше. Решту можна взнати на комп'ютері або на смартфоні. Є IPTV кінець кінцем. По селах та й багато в містах вже давно дивляться лише Т2 і нічого. Живуть.
Сховати
alex, та живуть, працюють, бухають... живуть.... популяризація спорту, вона така...
Їдеш з міста на вихідні- все, українського футболу ти не побачиш...дякую, дуже дякую)
Нічого страшного. Якщо клуби піддадуться, то решта залежить від нас. На кабельному не підписувати пакети з Футболами. Можна взагалі від кабельного ТБ відмовитись. Купити тюнер Т2 і дивитись. Це набагато дешевше. Решту можна взнати на комп'ютері або на смартфоні. Є IPTV кінець кінцем. По селах та й багато в містах вже давно дивляться лише Т2 і нічого. Живуть.
Плюсы тоже скоро уйдут в кодировку.(((
Та им Ринат сделает опрос с любым нужным результатом :-) У них сейчас такие ресурсы, что они не только Федерацию могут купить. Вон в русляндии недавно уже проводили опрос на Первом канале, когда дочку Алсу признали победительницей какого-то шоу.
Сховати
Надо будет и тут такое провернут.
Заженуть все в анали... перестану взагалі дивитись... лише Динамо і не анальну трансляцію.