9 серпня 2019 14:52
5

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Из-за того, что на поле будет Сидорчук, шансы "Шахтера" увеличиваются"

Експерт "Рейтингу Букмекерів", відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч "Динамо" - "Шахтар" у 3-му турі чемпіонату України. На думку експерта, зустріч завершиться внічию.


- "Динамо" зараз змушене грати центральним трикутником Сидорчук – Буяльський – Гармаш. Хацкевич поки не довіряє Кадірі. Шепелєв травмувався. Шапаренко розбалансований та перебуває не у формі. Отож вибір у центрі обмежений. У принципі, ситуація для "Динамо" звична: то нападників немає, тепер півзахисників немає.


Через те, що на полі буде Сидорчук, шанси "Шахтаря" збільшуються. Сергій уже не встигає на полі, бо став повільним. Гармаш – некерована ракета, ніхто не знає, куди полетить. Добре, що з’явився Родрігес, Жерсон трішки освіжив гру, додав швидкості. Соль поки не готовий, адже пропустив частину підготовки. Бєсєдін – хороший футболіст, але на його позиції треба бути нападником, а реалізація в Артема накульгує.


Сюжет буде аналогічним до попередньої зустрічі в Суперкубку: "Динамо" закриється, а "Шахтар" спробує зламати захист. Хто реалізує свої моменти – той виграє. Хацкевич – обережний тренер, тому багато змін не буде. Склад буде той самий, результат, мабуть, теж. Схиляюся до того, що "Динамо" не програє. На папері в "Шахтаря" більше шансів, однак я не вірю новому тренеру Каштру.


Він їде на старому "багажі", нічого нового я не побачив. Динамівці вже готові до такої манери гри, що випливало в позитивні результати останні два-три роки. Мій прогноз – нічия, яка проглядається, на мій погляд, - резюмував Заховайло.

про Гармаша классно - Гармаш – некерована ракета, ніхто не знає, куди полетить.))))
Почему только Сидорчук ? А Буяльский, Гармаш, Беседин ?
На поле Сидорчук, а на тренерской скамейке Хацкевич...
это типа реклама такая партнерская буков?
із Брюгге Сидорчук був кращим