1 серпня 2019 18:59
1

Владлен ЮРЧЕНКО: "Если показать себя хорошо в "Заре", то в будущем реально перейти в хорошую команду"

Новоспечений гравець Зорі Владлен Юрченко розповів, чому вирішив продовжити кар’єру в Зорі, та що для нього найголовніше в тренувальному процесі Віктора Скрипника.


- Чому вирішив повернутися? Зі мною зв’язалося керівництво клубу, провели перемовини. Я також знав, що головний тренер дуже хотів бачити мене в команді. Певно, це зіграло велику роль у моєму виборі. Я розумів, що можна добре попрацювати, з хорошим тренером можна прогресувати. І тому зробив такий вибір!

Звичайно, це важливо для мене, коли тренер знає європейську кухню і працював у Бундеслізі. Тренер керує всім процесом. Так, переговори були непрості. Було багато різних деталей. Але вже все добре. Я радий, що все закінчилося.

Головне грати у футбол. Я вважаю, що Зоря може досягти великих цілей. Якщо показати себе добре тут, то в майбутньому реально перейти в хорошу команду. Але зараз я про це не думаю, тому що я хочу попрацювати тут, із цим тренером.

Чемпіонат Данії? Хороший рівень чемпіонату. Швидкісний, силовий. Чимало вболівальників приходить на стадіони. В Україні просто небагато знають про чемпіонат Данії, тому складається враження, що рівень низький. Я там був, я грав, мені сподобалося!

Цього літа було багато перемовин і варіантів, але вже як вийшло, так і вийшло. Мабуть, німецьким новачкам складно. Так, трохи їх травлять.

Будучность? Так, ми розбирали команду. Вони добре грали у попередніх раундах Ліги Європи.

Я не можу описати трьома словами Скрипника. Головне – дисципліна на високому рівні. Я вважаю, що це дуже важливо. Командна атмосфера.

У Баєрі пиво після матчу дозволяли? Ні, тільки в кінці сезону, після останньої гри. А так солодкі напої максимум!
Значит Заря для тебя плохая команда? Так, трамплин... Навряд ли с таким отношением заиграешь в Заре Владлен.