1 серпня 2019 13:17
11

Нацсовет дал телеканалу Setanta Sports разрешение для распространения в кабельных сетях

Національна рада під час засідання 1 серпня внесла зміни до переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, додавши до нього ірландський телеканал «SETANTA SPORTS».


Програма «SETANTA SPORTS» транслюється 24 години на добу, формат мовлення – спортивний. Канал доставляється зі студійного комплексу, розташованого у Дубліні (Республіка Ірландія), через цифровий наземний канал передачі даних, організованих ПАТ «Датагруп», на замовлення заявника, до пункту підключення провайдерів.


Реклами та іншої комерційної інформації на телеканалі немає.


У програмі не виявлено порнографічних передач, фільмів, демонстрування яких заборонено на території України.


Мова програми – англійська, російська, українська.

Ребят кто точно знает кто транслировать АПЛ будет...у меня смарт ...смотрю на мегого глухо пока..олтв тоже..
Сховати
Stekljashkin, Мегого уже добавило, на сайте уже есть. ОЛЛ ТВ тоже будет.
Якщо не буде трансляцій по супутниковому - нафіг тоді така Сетанта. Пишуть, що наразі їх можна буде дивитись на Мегого. Подивився, бл##ь, АПЛ.. А тим часом на Футболи ніби повертається Ла-Ліга.
Сховати
Denzel Washington, Якщо нічого не зірветься, Сетанта буде в пакеті XTRA TV на супутнику. За окремі гроші звісно. Тобто частина ЧУ, ЛЧ, ЛЕ, Іспанія, Німеччина, Італія, Франція на Футболах, АПЛ на Сетанті. Десь 200 грн на місяць вийде перегляд ІМХО. Може зроблять окремий спортивний пакет - Футболи, Сетанта, Виасат Спорт, XSport, ще щось
Сховати
Leo, звідки інфа?
Сховати
DynamoOneLove, Спілкувався з ними, така була попередня інформація.
DynamoOneLove, Вже офіційно - Сетанта в пакеті XTRA TV на супутнику. До кінця серпня безкоштовно, 3 1 вересня 149 грн./міс. Футболи + Сетанта.
А вообще отличная новость! Жаль только еврокубки остаются на Футболах - оформлять 2 подписки как минимум не так удобно.
Я так понимаю весь тот отряд покинувших Футболы переходят как раз на Сетанту?
Леоненко звонит из пивнушки Денисову, где узнал про новость о Сетанте: "звони ринату и авакову! пусть порешает!"
Звонок одиозного и авторитетного, как ему казалось, журналиста своему другу, как ему также казалось, олигарху гудку: "Шеф, всё пропало, гипс снимают клиент уезжает... Тьфу ты! Сетанте дают разрешение, мы в полной жо...пе! Леон наш грозится уйти в валериановый запой со своими кошками. Погуди там, может удастся напугать всех и разрулить как раньше?"...
Ответ гудка-олигарха прозвучал как-то невнятно и непонятно. Было слышно только шорох сушеных сухарей в мешке рината...
Так рушились мыльные империи наперсточника и кидалы. Фантастика? Всё может быть))
Сепари. вони ж транслюють на території московії. Куди дивився представник від донецького регіону ? він же казав , що не дадуть!

а якщо серйозно, то КЛАС! Ще один гвіздок в домовинку кротоканалів. Саша денісов з ігорком бурбасом уже готують есклюзив про все куплено суркісом і Зеленським!