20 липня 2019 16:08

Дмитрий КОРКИШКО: "У "Днепра-1" хороший сплав опытных футболистов и перспективной молодежи"

Новачок СК «Дніпро-1» Дмитро Коркішко відзначився забитим м’ячем вже у дебютному для себе спарингу дніпрян, в якому спортклубівці з рахунком 2:0 перемогли магдалинівський «ВПК-Агро».


— Дмитре, як відчуваєш собі у перші дні в новій команді?


— Все добре, вже триває восьмий – дев’ятий день, як працюю. Втягуюся, звичайно зараз важкувато,тим більш, що зранку матч, коли досить спекотно. Але нічого страшного – втягуємося і працюємо.


— Наскільки для тебе важливий сьогоднішній гол в плані впевненості?


— На впевненість гол також має значення, але головне тут для мене зараз більше відчути партнерів, а вони відчули мене, як я граю, як відкриваюся. Так що зараз головне – це знайти на полі взаєморозуміння з партнерами.


— Як тобі в цілому атмосфера в команді? Багато знайомих?


— Так, я багатьох хлопців знав і раніше. Зараз познайомлюся ще більше. Хороша команда, хороший сплав, як кажуть, досвідчених футболістів і перспективної молоді. Гадаю, що все буде добре.


— Що чекає від тебе головний тренер команди, і які ти ставиш особисто перед собою завдання в СК «Дніпро-1»?


— Для мене головне завдання, щоб команда здобувала перемоги. Саме з цією метою будемо виходити на кожен матч і віддавати для перемоги всі сили. Ну а щодо головного тренера, то мабуть Дмитро Станіславович чекає від мене стабільної гри, а я,як гравець атакуючий, у першу чергу повинен створювати проблеми супернику біля їх воріт.