16 липня 2019 08:43

Тренер "Авангарда" Косевич: "Днепр-1" составит конкуренцию соперникам в борьбе за первую шестерку в УПЛ"

Головний тренер краматорського «Авангарду» Олександр Косевич підбив підсумки контрольного матчу проти СК «Дніпро-1» (1:1):


— Команди вирішують абсолютно протилежні завдання. "Спортклубівці", звичайно, додали, якщо порівнювати із минулим сезоном, і команда, однозначно, складе конкуренцію суперникам в боротьбі за першу шістку в УПЛ. Щодо нашої команди, то погодьтеся, що втратити п’ять гравців основного складу — це не так легко. Зараз намагаємося їх замінити, пробуємо молодих футболістів.


Вважаю, що ми свою тактику відпрацювали. Дніпряни, звичайно, володіли перевагою, але ж володіти м’ячем — не значить перемагати. Можливо, якби основа дніпрян грала до кінця гри, то у них шансів на перемогу було б значно більше. Ми трохи пізніше почали готуватися, тому пізніше вийдемо на відповідний рівень, тому основа у нас грала 60 хвилин. Гра була не рівна, але рахунок вийшов нічийним.


Ще раз повторюся, на мій погляд, дніпряни будуть боротися за потрапляння у першу шістку. Звичайно, що не всі матчі, як у Першій лізі, вони будуть грати першим номером, але у них є склад кваліфікованих виконавців, є «золота» молодь. Так що, будь-якій команді з ними буде не легко. Я був присутній на кубковому матчі СК «Дніпро-1» — «Шахтар», і хоча там дніпряни грали від захисту, вони не впали обличчям в багнюку. Так що, попереду у них перша шістка однозначно.