10 липня 2019 21:24

"Карпаты" с Дубинчаком в составе обыграли "Калуш"

Карпатівці провели свій черговий спаринг. Їхнім суперником був «Калуш», що на Івано-Франківщині.


На перший тайм «зелено-білі» з’явились в такому складі: Підківка, Мартінс, Ковтун, Вакуленко, Дубінчак, Вербний, Кльоц, Мохамед, Гуцуляк, Ді Франко, Карпенко.

У першому таймі «леви» домінували на полі. Зокрема, непоганий шанс відзначитись був у Дмитра Кльоца. Капітан «Карпат» пробивав з лінії штрафного майданчика, проте голкіпер «Калуша» парирував цей постріл. В черговій атаці «Карпат» після подачі кутового Олексій Гуцуляк завдавав удару головою. На заваді став каркас воріт. М’яч відскочив до Сергія Вакуленка, який намагався зіграти на добиванні, але не зумів проштовхнути круглого у сітку. На перерву команди пішли за рахунку – 0:0.

На другий тайм господарі вийшли в наступному складі: Підківка (Задерейко), Веремієнко, Прце, Дубінчак (Слива), Вербний (Лях), Кльоц, Ременюк, Понде та три гравці на перегляді.

На початку другого тайму господарі продовжували атакувати, що призвело до забитого гола. Назар Вербний віддав блискучу передачу на потенційного новачка «Карпат», котрий точним ударом відкрив рахунок у цьому матчі. Пізніше, той самий гравець міг подвоїти рахунок пробивавши впритул, але пробив прямо у руки воротаря. Більше голів у цьому матчі не було. «Карпати» перемогли «Калуш» з мінімальним рахунком – 1:0.