9 липня 2019 13:52

"Ингулец" подписал экс-игрока молодежной сборной Украины

Футбольний клуб "Інгулець" підписав контракт з Дмитром Фатєєвим. Контракт з 25-річним фланговим захисником підписано на 3 роки. Футболіст буде грати під номером 20.


Дмитро Фатєєв народився у Кіровограді, де й почав займатися футболом під керівництвом Вадима Бондаря. Протягом 2009–2010 років виступав у чемпіонаті ДЮФЛ за місцевий ДЮСШ-2. З 2010 року почав залучатися до матчів чемпіонату області — спочатку у складі кіровоградського «Легіона», а згодом і у команді рідного ДЮСШ.


Навесні 2012 року завдяки сприянню першого тренера опинився на перегляді у донецькому «Шахтарі-3», де провів півсезону. Втім, на полі Фатєєв з'явився лише двічі, хоча й встиг відзначитися забитим м'ячем.


На початку сезону 2012/13 повернувся до Кіровограда та приєднався до лав місцевої «Зірки». Перший сезон у новому клубі пройшов не надто вдало — Фатєєв здебільшого залишався на лаві запасних, з'являючись на полі вкрай рідко і не надовго. Проте цей факт не завадив йому вперше отримати виклик до розташування юнацької збірної України віком до 19 років, у складі якої Дмитро дебютував 24 квітня 2013 року в поєдинку проти однолітків з Греції. Можливо саме це надало наснаги юному футболісту і у наступному сезоні він міцно забронював за собою місце у основному складі кіровоградського клубу, ставши одним з ключових гравців команди.


22 січня 2015 року Дмитро Фатєєв дебютував у складі молодіжної збірної України у грі проти команди Узбекистану.


Останній клуб футболіста - ФК "Львів".