5 липня 2019 16:08

Официально. Защитник "Динамо" перешел в "Металлист 1925"

"Металіст 1925" підписав контракт з першим літнім новачком, повідомляє прес-служба клубу. Гравцем харків'ян став 23-річний захисник Олександр Осман, що останнім часом захищав кольори ФК "Арсенал-Київ".


Осман народився у селі Серпневе Валківського району Харківської області. Футболом розпочав займатися у Харкові, а саме - ХДВУФК (перший тренер - Андрій Огієнко). У Чемпіонаті ДЮФЛУ грав за харківські ХДВУФК та "Металіст".


Загалом у його активі 57 матчів та чотири забиті м'ячі. Першим професійним клубом був харківський "Металіст", у складі якого 9 серпня 2014 року Осман дебютував у Прем'єр-лізі, а через два тижні і у Лізі Європи.


Загалом Олександр провів шість матчів за основну команду "Металіста" та більше 50-ти - за молодіжні. Влітку 2015-го перейшов до київського "Динамо", де виступав за молодіжну команду U-21 (42 матчі).


Після цього на правах оренди виступав за львівські "Карпати", а останнім клубом Османа був "Арсенал-Київ". У його складі він провів п'ять матчів в УПЛ та один - у Кубку України. Основна позиція - лівий захисник. У "Металісті 1925" буде виступати під 27-м номером.