3 липня 2019 12:21

Артур АВАГИМЯН: "В первой лиге "Арсеналу-Киев" будет непросто, многие команды держат курс на Премьер-лигу"

«Каноніри» продовжують підготовку до нового сезону. Команда працює в режимі одноразових тренувань на своїй базі в Щасливому і переглядає потенційних новачків. Сьогоднішнє заняття включало в себе розминку, «квадрати», роботу над контролем м'яча і футбол. На завершення тренувальної сесії хлопці виконали бігову роботу.


Відзначимо, що поряд з досвідченими гравцями тренується і молодь. Хлопці стараються зарекомендувати себе в очах тренерського штабу і намагаються виконувати всі вимоги. Атмосфера в колективі чудова, хлопці із задоволенням виконують потрібну передсезонну роботу.


«Збори - це завжди важлива частина сезону. Непросто після відпустки включатися в робочий процес, але за рахунок того, що більшість вправ у нас з м'ячем, легше переносити навантаження. Звичайно, доводиться і багато бігати, але ми розуміємо, що необхідно виконати цю роботу.


Попереду у нас дворазові тренування та ряд контрольних матчів. Хочеться швидше відчути ігровий ритм. Намагаємося якнайкраще підготуватися до нового сезону, адже розуміємо, що в Першій лізі буде непросто. Багато команд, як і ми, будуть тримати курс на УПЛ», - говорить півзахисник «Арсеналу» Артур Авагімян.