27 червня 2019 22:37

"Карпаты" в спарринге одолели "Верес"

27-го червня львівські «Карпати» провели свій перший товариський матч у рамках підготовки до сезону 2019/2020. Їхнім суперником став рівненський «Верес».


На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кучинський (Пеньков), Нестеров, Векляк, Вакуленко, Прце, Мартінс, Кльоц, Сільченко, Гуцуляк, Рудюк та Карпенко.


Головний тренер, як і обіцяв, вирішив перевірити в дії перспективну молодь. Окрім неї, ігровий час отримали новачки команди. Логічно, що очікувати на злагоджену та командну гру зарано – гравці лише звикають один до одного. До перерви «зелено-білі» особливими діями в атаці не відзначилися, можна згадати хіба що удар хорвата Прце. У той же час, кіперам вдалося парирувати кілька гострих ударів від суперника – саме вони стали героями першого тайму.


На другий тайм львів’яни з’явились в такому складі: Пеньков, Веремієнко, Федецький, Мегремич, Бусько, Лях, Вербний, Ременюк, Притула, а також два гравці, які знаходяться на перегляді.


По перерві на полі стало веселіше. Вербний, який повернувся з оренди, став справжнім господарем у центрі поля – він активно працював і в обороні, і в атаці. Зокрема і завдяки цьому «леви» повністю домінували і двічі забили. Спершу один з потенційних новачків ефектно розібрався із кіпером суперника у карній зоні, а згодом Мегремич шикарно підкрутив м’яча у дальню дев’ятку.


Наступний матч «Карпати» проведуть у суботу, о 18:00 на стадіоні «Україна». Їхнім суперником стане «Минай».