27 червня 2019 19:46
7

Мирон МАРКЕВИЧ: "Сказали: если у Шевченко не получится, то главным тренером сборной буду я"

Колишній тренер "Дніпра" та "Металіста", а нині очільник комітету національних збірних команд УАФ Мирон Маркевич розповів в ефірі програми "Бомбардир", чому він не очолив головну команду країни.


"По-перше, після ЄВРО-2016 мене попросили, щоб Шевченко продовжив роботу. По-друге, сказали: якщо у Шевченка не вийде, то я буду працювати головним тренером збірної. Заради цього я і сидів, і сиджу. Я дуже хочу, щоб наша збірна зараз потрапила на ЄВРО-2020. Це потрібно Україні. Надіюсь, так воно і буде. Якщо раптом щось не вийде, звичайно, я тоді буду просити, щоб мене призначили головним тренером. Тому що мені обіцяли.


Звичайно, я жалкую про це, але такі були обставини, що я десь пішов на цей компроміс. Знаєте, не завжди все виходить так, як ти хочеш. Побачимо...


Чи повернуся у тренерську кар'єру? Звичайно, я би хотів ще попрацювати. Але якщо йти, то на серйозний проект. Чи поїхав би до Казахстану? Якщо це буде щось дійсно серйозне. А просто поїхати подивитися Астану чи Алмати, немає сенсу", - сказав Маркевич.

Всегда так гниловато было.
гниловато как то
Двоякое впечатление от него. С одной стороны при нем Метал был реально силой ,а с другой стороны его высказывания и действия его не красят
Уже один раз был. Сбежал. Игроками был недоволен и прочим. Повторно не надо.
Геть Мирон з розуму вижив. "я тоді буду просити, щоб мене призначили головним тренером. Тому що мені обіцяли."
Давай Мирон, в Нурсултан.
Тогда в Шахтере не останется ни единого легионера.