26 червня 2019 15:29

Сергей БУЛЕЦА: "Я очень рад, что попал в "Днепр-1". Мне хотелось повысить свой уровень"

Клубна пресслужба поспілкувалася із новачком СК «Дніпро-1», чемпіоном світу U-20, півзахисником Сергієм Булецою:


– Сергій, згадай, як у тебе виник варіант продовження твоєї кар`єри у Дніпрі?

– Я дуже радий, що потрапив у «Дніпро-1». Мені хотілося підвищити свій рівень і допомогти команді в дебютному її сезоні на рівні УПЛ. Ну і хочеться подякувати за те, що мені будуть надавати тут ігрову практику.


– В команді багато молоді, у тому числі є і твої партнери по молодіжній збірній України. Наскільки це облегшить адаптацію в колективі?

– Надіюся, що хлопці мене підтримають, як нового футболіста в команді. Гадаю, що колектив тут хороший, і про це мені раніше розповідали. Так що, думаю, що все буде добре, і ми потоваришуємо.


– Наскільки встигли схлинути емоції після чемпіонату світу? Як ти зараз дивишся на це досягнення?

– Головне – це досягнення для України. Усім відомо, що відбувається у нашій країні, і, Слава Богу, ми взяли і показали на весь світ рівень вітчизняного футболу.


– Часто бувають випадки, коли молодий футболіст вистрілює на юнацьких турнірах, але у дорослому футболі проявити себе не може. У тебе немає таких побоювань?

– Ні. Взагалі, думаю, що тут все в головах у хлопців, які виступали і на молодіжному чемпіонаті світу, і на юніорському чемпіонаті Європи. Якщо ти себе правильно налаштуєш і будеш працювати, то все повинно бути добре.


– Ти ознайомився вже із філософією гри спортклубівців?

– Я спілкувався із Дмитром Михайленком, саме він і запропонував перейти до «Дніпра-1». Це дуже хороший фахівець. Я слідкував практично за кожним матчем спортклубівців, а особливо мені сподобалася зустріч проти «Інгульця», коли поєдинок завершили з рахунком 3:3. І сама гра сподобалася, і голи були красиві забиті. А що стосується схеми гри, то я готовий долати будь-які перешкоди для себе.


– Для тих, хто, можливо, не так пильно слідкував за молодіжним чемпіонатом світу, скажи: Булеца – це гравець якого плану, який футбол тобі імпонує?

– Як раз такий, який зазвичай показували спортклубівці, коли багато розіграшів м’яча, а з оборони в атаку виходять через передачі. Гадаю, що зумію допомогти новій команді в цьому плані.