24 червня 2019 18:01

Финальный турнир ДЮФЛУ U-15. "Динамо" – "Черноморец" 0:1. Отчет о матче

У другий ігровий день фінальної частини дитячо-юнацької ліги України у віковій групі U-15, яка цими днями триває у смт. Щасливе, київське «Динамо» зустрілося з одеським «Чорноморцем».


У порівнянні із першим матчем у групі проти «Карпат», який динамівці виграли 2:1, у матчі з «Чорноморцем» тренерський штаб зробив кілька замін у стартовому складі.


Одесити, які святкували перемогу у стартовому матчі над ужгородською СДЮСШОР 2:0, і сьогоднішню гру розпочали активніше. Спочатку вони завершили свою атаку досить небезпечним ударом по воротах, з яким впорався наш воротар, а потім одразу двоє футболістів суперника були готові замкнути дальню стійку після подачі кутового, але трохи не встигли до м’яча. Відповідь киян була не менш гострою, коли удар Фернандо заблокували захисники. Словом, впоравшись зі стартовим натиском номінальних господарів, динамівці взяли м’яч під свій контроль та відсунули гру від власних воріт.


Через велику спеку у середині кожного із таймів арбітр робив паузи, щоб гравці обох команд могли попити води. Було помітно, що киянам непросто знаходити підходи до воріт суперника, але у той же час і «Чорноморець» не створював занадто небезпечних моментів біля володінь Ісаченка. На полі було багато боротьби, а гра проходила у середині поля. Нарешті, незадовго до свистка на перерву Цілик наважився на хороший удар здалеку – воротар в ефектному стрибку витягнув м’яч з-під хрестовини. А завершилася перша половина зустрічі ударом Ненича у ближній кут, але занадто сильно і невлучно.


Після перерви у складі «Динамо» тренерський штаб провів ряд замін. На перспективній позиції опинився Горбач, але миттю раніше арбітр зафіксував у нього положення «поза грою», а ще одного разу одеситів виручив воротар. Після цього спрацювало відоме футбольне правило, і наша команда пропустила після того, як у штрафному майданчику киян найкраще розібрався Бешляга. Одразу ж нагоду зрівняти рахунок мав нагоду Горбач, але його удару головою трохи не вистачило влучності. Здавалося, нашу команду переслідувало тотальне невезіння,адже м’яч вперто не йшов у ворота ні після штрафних у виконанні Царенка, ні після ударів впритул Горбача, на які якимось дивом реагував голкіпер. Ще в одному з моментів Ганжола поцілив вище воріт. Динамівці грали широко та активно використовували фланги, створюючи усе більший тиск на ворота «Чорноморця». З черговим ударом Горбача знову впорався воротар, а ще одну спробу наших хлопців заблокували захисники. З навісами від кутового прапорця справлялися оборонці, що нівелювало старання киян.


Останні хвилини поєдинку пройшли на половині поля одеситів, динамівці ще щонайменше тричі завдавали ударів по воротах «Чорноморця», але безрезультатно. Разом з тим наша команда пропустила небезпечний випад господарів, у завершальній стадії якого Бешляга пробив трохи вище поперечини. До фінального свистка рахунок так і не змінився.


Завтра на фінальному етапі ДЮФЛ (U-15) – вихідний день. Свій наступний поєдинок «Динамо» проведе післязавтра, 26-го червня, у Щасливому на полі «Княжа-Арена» проти ужгородської СДЮСШОР. Початок о 18.00.


ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Група «Б». 2-й тур


24.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 70 глядачів.


«Чорноморець» - «Динамо» - 1:0 (0:0)


«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк, 7. Філатов, 3. Волковицький (15. Чубатий, 56), 2. Єременко, 4. Ганжола, 18. Мельниченко (к), 6. Пухтєєв (5. Царенко, 36), 17. Цілик (11. Горбач, 36), 20. Фернандо (21. Грохольський, 20; 9. Слесар, 36), 99. Семенець (10. Давлатов, 36).


Гол: Бешляга (46).