17 червня 2019 12:39
4

Андрей ПАВЕЛКО: "В нашем футболе главным будет закон"

Президент Української Асоціації Футболу Андрій Павелко ексклюзивно для FootballHub розповів про своє бачення ситуації з донецьким Олімпіком:


- Ми бачимо, що було рішення дисциплінарних органів, де молоді футболісти Олімпіка (U-19 та U21) були виключенні з чемпіонату. З іншого боку, усі 12 клубів підтримали те, щоб перша команда, яка не отримала покарання, мала можливість підтримувати усі клуби та грати у наступному сезоні, а не нести відповідальність за U-19 та U-21. Вважаю, що це прецедентне рішення усіх клубів Прем’єр-ліги.


Запитайте у власників клубів, чому вони підтримали таке рішення. Якщо вони так вирішили, то ми зобов’язані зберігати у нашому футболі баланс для того, аби чемпіонат стартував, і всі клуби розуміли, що в них є спортивний принцип. Але водночас у нас є ще дисциплінарні органи, які винесли своє рішення, і ніхто з цим не сперечається. Я впевнений, що у нашому футболі буде закон найголовнішим. Але у клубів цікаво запитати: вони за те, щоб давати такі винятки з правил?


Моя позиція у цьому, щоб Виконком представив свою думку з цього приводу. Було запропоновано кожному члену Виконкому або підтримати рішення всіх клубів УПЛ, або дати їм відмову. Тоді це буде зовсім інша історія, яка може переглянути рішення УПЛ. У найближчий час рішення по факсовому голосуванню буде відоме, - сказав Павелко.


Нагадаємо, декілька днів тому члени виконкому УАФ отримали лист із пропозицією ради клубів УПЛ. Вони, тобто клуби, клопочуть за те, щоб допустити Олімпік до змагань Прем’єр-ліги, що суперечить регламенту, оскільки донецький клуб позбувся молодіжних команд U-19 та U-21 за договірняки. А без них клуби до турніру не допускаються.

"Я впевнений, що у нашому футболі буде закон найголовнішим."
Буде - у майбутньому. Непряме визнання, що на данний момент так не є.
И мы верим, что будет ЗАКОН в нашем футболе. И ты по закону свое получишь, не сомневайся, травник.
LOL!!!!
Сховати
Подарите ему бритву!
А то у "мужчинки" уже все рамсы спутались!