16 червня 2019 21:06

Павел ЧЕРЕДНИЧЕНКО: "Матчи "Динамо" и "Металлиста" всегда содержат в себе интригу"

Наставник «Динамо» U-13 Павло Чередніченко прокоментував перемогу своїх підопічних у другому матчі на міжнародному турнірі «Alfa Cup Albena 2019» над харківським «Металістом-1925» (4:2):


- У «Металіста» - хороша школа і хороша команда, яка приїхала до Болгарії не тільки відпочивати, а й грати в футбол. Протистояння «Динамо» - «Металіст» завжди на слуху і завжди містить в собі інтригу. Тому обидва суперники серйозно налаштовувалися на гру і докладали всіх зусиль на футбольному полі.


Наша команда розпочала поєдинок здорово, ми відразу забили три м'ячі, а після цього хлопці трохи втратили концентрацію уваги, внаслідок чого ми отримали два м'ячі в свої ворота. Потрібно віддати належне супернику - хлопці, які вийшли на футбольне поле проти «Динамо», віддавали всі сили. Також і наша команда була в повній готовності, в результаті ми завершили матч з рахунком 4:2 на нашу користь.


У другому таймі ми вказали хлопцям на помилки, вони почули нас, трохи перебудувалися, і в підсумку, після перерви забили ще один м'яч. На цьому турнірі ми даємо всім футболістам рівну кількість ігрового часу, рівномірно його розподіляючи.