15 червня 2019 12:09
3

Тренер "Динамо" U-16 Сергей Процюк: "Будем бороться и играть до конца"

Тренер динамівської команди U-16 Сергій Процюк поділився враженнями від поєдинку фінальної частини ДЮФЛУ з «Шахтарем» (3:0).


- Ми багато втрачали м'яч. Міщенко не віддав передачу, пішла обрізка і з кута нам забивають. У другому пропущеному м'ячі Базілєєв трохи недопрацював, програв позицію і нас покарали за це. І в третьому нашого захисника трясло. Щоб перемагати, треба виконувати те, що від тебе вимагається, навіть більше. На жаль, деякі наші підопічні провалили цей матч.


- Чи можна сказати, що кадрова проблема - одна з причин поразки?


- Сказати можна, але це буде виглядати як виправдання. Ми дивимося, як футболісти грають на певних позиціях. У нас випало два крайніх півзахисника. Міщенко та Скрипник були змушені грати на цих позиціях, але треба мати навички, певні якості для цього.


- Як себе почуває Закружний?


- Тільки зняв гіпс. Мінімум через три тижні почне бігати. «Шахтар» - хороша зіграна команда, яка на ходу. Правда ми грали в більшості і могли забити, але на останніх хвилинах пропустили гол. Головне, щоб хлопці відновилися і не було у нас нових травмованих. Будемо боротися і грати до кінця.


- Якщо говорити про Волошина, який спочатку діяв на позиції центрального нападника, то він не завдав жодного удару по воротах…


- Що ми можемо вимагати від Волошина, якщо наші півзахисники і захисники не доставляли м'яч на чужу половину поля. Ми весь час грали без м'яча. Це психологічно і фізично важко. А Волошину потрібно було перебудовуватися, тому випустили Попова, який без ігрової практики. Будемо якось вирішувати ці проблеми.

Расставание с испанскими тренерами, нам ещё аукнется в скором будущем
Я давно не видел такого неумелого Динамо, как вчера в игре с кротами. Такое ощущение, что ребята просто не знали что им делать на поле.
Мертвый год. Мертвые тренера.