9 червня 2019 12:12

Максим ЧЕХ: "Не надеялся, что буду играть в полуфинале чемпионата мира"

Півзахисник юнацької збірної України U-20 Максим Чех прокоментував для прес-служби УАФ перемогу синьо-жовтих над Колумбією (1:0) у чвертьфіналі чемпіонату світу в Польщі.


«У нас непогано вийшов перший тайм. Ми добре підготувалися до гри проти Колумбії, розібрали її сильні та слабкі сторони. У колумбійців досить небезпечні крайні нападники, які грають на високих швидкостях. Ми це врахували й перекрили їх, тому й отримали хороший результат.


У другому таймі колумбійці зробили вдалі заміни, стали грати в чотири форварди, пішли вперед. Це фізично дуже добре підготовлена команда, тому нам було важко. Але зараз усе позаду. Чесно кажучи, я й сподіватися не міг, що буду грати в півфіналі чемпіонату світу.


Щодо наступного матчу — будемо готуватися. Тут слабких команд узагалі немає. Наостанок хочу подякувати нашим уболівальникам, що так нас підтримували. Це дуже приємно».


Нагадаємо, що в півфіналі світової першості 11 червня у Гдині на українців чекає зустріч зі збірною Італії, в якій визначиться фіналіст змагань (початок матчу — о 18.30).