8 червня 2019 17:56
2

Лунин официально возвращается в расположение сборной Украины U-20 и сыграет в полуфинале ЧМ-2019

Сьогоднішній день національна команда розпочала в гарному настрої. Інакше й бути не могло після такої упевненої перемоги й яскравої гри.


Зважаючи на пізнє закінчення матчу, збірна потрапила до готелю десь о пів на другу ночі, тож сьогоднішній сніданок для футболістів був за бажанням. Але приблизно половина хлопців його відвідала. На обіді була присутня вже вся команда.


Команду розділили на дві групи


Тренерський штаб розділив колектив на дві групи. Ті хлопці, що вчора грали проти Сербії з перших хвилин, залишилися в готелі задля відновлювальних процедур. По обіді ця група взяла участь у зустрічі з уболівальниками, які стали переможцями конкурсу, організованого одним зі спонсорів УАФ.


На другу групу, яку склали виконавці, що або виходили вчора на заміну, або не брали участі в поєдинку, чекало тренування на стадіоні «Україна», метою якого було вирівняти фізичний стан усієї команди.


Увечері буде теоретичне заняття, а вже завтра вся команда проведе передматчеве тренування на «Арені Львів».


Решта 25 футболістів, включаючи Марлоса та Миколу Шапаренка, які не потрапили до заявки на гру проти сербів, залишається в обоймі Андрія Шевченка.


Чартер для Андрія Луніна

Голкіпер Андрій Лунін залишиться в розташуванні національної команди на матч із Люксембургом, однак одразу після гри чартерним рейсом вилетить до юнацької збірної України, якій 11 червня належить зіграти півфінальний поєдинок чемпіонату світу проти Італії. Для того, аби оперативно доставити Андрія під оруду Олександра Петракова, президент УАФ Андрій Павелко потурбувався та замовив для воротаря синьо-жовтих спеціальний чартер.

Надеюсь, этот пидор за свои бабки чартер организовал, а иначе этот "цірк на дроті" просто необъясним.
Вот искренне не понимаю: в чём смысл сдёргивать Лунина с Чемпионата Мира на роль третьего вратаря? Вот чтобы что? Выбить его из тренировочного процесса Петракова? Внести смуту в ряды молодёжки, дескать - вратарь есть, вратаря нет. Основной, на минуточку, вратарь, который и пенальти регулярно отражает! Нонсенс какой-то, на мой взгляд...